Hej måndag!

2011-01-31 kl 13:11:06

Jag hade tid hos optikern idag för en vanlig synundersökning. Tänkte att det skulle gå fort så jag åt inte innan jag for dit, tokdumt! Jag har funderat länge på att testa linser och idag blev det hela köret med "linsskola" och allt. Var där i 2½h och nu har jag svinont i skallen. Fy tusan! Jag ska öva som bara den på att plocka in och ut linserna tills jag får mina riktiga, det var inte en fördel att ha långa naglar. Det kan jag lova!

Nu har jag precis slängt i mig lite lunch och det börjar väl vara dags att "fånga dagen" innan jag börjar jobba.


Jag är sugen på väggord!

2011-01-30 kl 21:44:15

Har spanat runt på nätet efter fina väggord
eftersom jag är sugen att sätta någonting ovanför tvn.
Hamnade på stilcompaniet.se och där fanns det riktigt fina saker!
Man kan även designa sina egna väggord så jag funderar på att göra det.
Och ser ni vilken rolig text det fanns att sätta på brevlådan?
Haha, Linda vad tror du? Skulle man som brevbärare tycka att det var busigt? :P


Twilfit!

2011-01-30 kl 21:28:51

Jag har blivit helt tokig i twilfit. I fredags kunde jag inte låta bli att gå in dit eftersom det var ½rea-priset. Och herregud vad fina saker det fanns! Utan att blinka hade jag plockat på mig en bh och fyra par trosor varav två var Björn Borg!! Gissa om jag blev förvånad när hela kalaset bara kostade 201 kr!! Är det inte helt helt galet? Jag sparade typ 600 kr. Det är galet och det gjorde min dag! Hurra!


Slut på januari!

2011-01-30 kl 20:31:51
Jag brukar inte tycka om januari, en lång, tråkig, kall och mörk månad som aldrig vill ta slut. Men i år måste jag säga att den inte har vart så farlig ändå. Äntligen är det snart vår!

Har precis tittat på reprisen av Sofias änglar och tårarna har sprutat. Phu, vilket program! Har ni sett det?

Jaja, har haft en riktigt bra vecka, har haft ganska fullt upp och inte orkat med datorn. Måndag & Tisdag blev det bara jobb och träning och sedan var jag helt slut! I onsdagskväll mötte jag upp mina goa vänner Linn, Tina & Julia för en fika och massa surr! Helt galet vad våra liv har förändrats sedan jag började jobba på operan! Den största förändringen måste ju vara att Linn är gravid!

Helgen har vart helt toppen! I fredags träffade jag en läkare pga min hand! Jag har gått till vårdcentralen på teg tidigare men inte riktigt tyckt att jag fått så bra hjälp. Nu har jag bytt till citymottagningen och känner mig redan riktigt nöjd! Läkaren sa på en gång att hon tänkte skicka en remiss till handkirurgen. Skönt! (tror jag). Det blev träning, lunch på balder, reafynd på twilfit och städning här hemma. Allt detta innan jag började jobba! Bra jobbat tycker jag :) Jag, Nina D och Mercedes gick till Olles efter jobbet och bestämde oss för att åka till Sthlm över en helg tillsammans! Oh så kul det kommer att bli, jag hoppas bara att det blir av :)

Igår blev det en supermysig fika med Cilla, Nina & Petra! Sedan blev det en sväng på stan innan jobbet! Jobbade till 2 inatt och idag har jag verkligen haft en heldag i soffan! Mysigt/tråkigt.
Hoppas allt är bra med er! Kram

Kvällsfika och sex and the city, ett härl...

2011-01-27 kl 22:14:50

mms_img67837 (MMS)

Kvällsfika och sex and the city, ett härligt slut på denna dag! Fick lust att testa bloggaviamobilen. Superroligt! Höhö! ;-) fredag imorgon hörrni! Hur bra är inte det?


jag drömmer om..

2011-01-23 kl 22:54:58
.. sommar & sol, härliga resor, fina lägenheter & mysiga husdjur.

Sommar & sol, tiden går ju fortare än vad man tror, det är ju något jag har lärt mig! Det blir en resa med delar av familjen i sommar och jag har ikväll suttit och kikat på lite resor. Oh, man blir ju så sugen!

Inatt kikade jag på lägenheter på nätet, har börjat bli sugen på att köpa men det ligger en bit fram. Måste ju veta att jag kommer att ha fast inkomst! Men som sagt, jag är riktigt jäkla sugen!

Är även sugen på en liten kissekatt! Men där gäller det verkligen att jag håller tankarna i styr. Jag ska verkligen inte ha djur, men tänk hur mysigt det skulle vara!

Jag har börjat fundera mycket på vad jag egentligen ska göra av mitt liv. Jag trivs bra men det finns ju så mycket att uppleva! Ska jag packa en väska, hyra ut lägenheten i andrahand, åka till arlanda och ta första bästa flyg ut i världen? Ska jag börja plugga? Ska jag fortsätta att bara vara? Tänk om någon annan kunde bestämma lite iaf. Jag är alldeles för bekväm! Men kanske är det dags snart, att utmana sig själv, göra något crazy och inte vara så jäkla bekväm. Så.. vad säger du? Är det dags?

Har haft en härlig helg iaf! I fredags blev det party hos Nina & Stefan, lite firande för honom som har fyllt 30! Det blev världens bästa sällskap, gott vin och roligt spel och sedan utgång! Ännu en intressant natt i staden umeå! Om jag säger fängelse, vad säger du då? Haha.

Lördagen är en dag som inte räknas.

Idag blev det dock lite roligt gjort! Träningen med Cilla gick bra, jag dog inte. Även om det kändes så där ett tag. Vi gick och handlade efteråt så det blev en härlig middag för mig. Inte illa!

Nu är det dags att diska undan efter helgen, ta en dusch och krypa till kojs! Ser framemot 3 dagars lunchpass på balder. Ska bli riktigt roligt, absolut!!

från&med N U!

2011-01-23 kl 15:26:04
omg, jag har bokat in mig på ett spinningpass kl 17. Jag dör, redan!
Det var längesedan jag tränade. Det var evigheter sedan jag körde spinning.
Fyfan, jag börjar redan svettas, känna mig yr och må illa!
Hur ska detta gå?

Som tur är ska Cilla haka på! Det blir great :) Nu jäklar drömmer jag om en snygg, smal och vältränad kropp! Jajjemän, får så hur länge det funkar denna gång :P jag bokar in mig på några pass till nästa vecka på en gång. Lika bra! Peppa mig! Snälla..

God Natt!

2011-01-21 kl 00:13:37
Vilken härlig torsdag!
En trevlig dag på jobbet, ett trevlig stund på operan och en trevlig kväll med Moa!

Jag och Moa gick på stan en sväng och vilket fynd jag gjorde, igen! En supersöt grå tröja med något riffraffit på axlarna från HM. 30 kr! Va, 30 spänn, är det inte helt galet? Galet bra :)Sedan blev det finmiddag på Balder! Tack för ikväll!♥

Har pysslat med mina bilder på datorn sedan jag kom hem, jag gillar ju det här med vanliga fotoalbum! Det är ju bara det att fotoalbum kräver ju så mycket tid och pengar. Men jag tror att det är värt det :)

Nu är klockan läggdags och imorgon känner jag för att vara pigg och glad!
Jag hoppas att jag ska kunna somna i någon ordning :) Kram på er!


Onsdag!

2011-01-19 kl 22:26:21

Har haft tre riktigt lugna kvällar på jobbet nu. Riktigt tråkigt och tiden går så grymt sakta! Finns såklart alltid 1000saker man kan hitta på att göra men ju lugnare det är desto latare blir man ju faktiskt. Hm, konstigt det där!

Jaja, jag ser iaf framemot att jobba lunch 2 dagar och sedan är det helg igen! Imorgon efter jobbet ska jag träffa Leif för att prata jobb på operan under våren! Jag vill verkligen börja jobba där igen! Fantastiska kollegor och en fantastisk miljö att vara i! Operan och balder är verkligen dag och natt. Ett hus med fönster överallt och en källare utan ett enda fönster! Alla behöver vi lite ljus i tillvaron :) Efter det ska jag träffa kusin Moa och det ska bli så härligt att få umgås en stund med henne!

Så här fina blev naglarna idag!


klirr i kassan!

2011-01-18 kl 22:48:47

Yeay, sålde bort en till bokhylla idag!
Känns great och jag börjar se ett litet ljus i mitt mörka förråd ;)

Nu har jag bara tvhyllan kvar! Någon som är sugen? Snälla? Inte?


Tisdag idag, full fart mot helgen med andra ord!
Imorgon ska det fixas naglar. Har lite pengaångest över det men vafan!
Sparkonton är väl till för roliga saker? Eller? Äuhm.
Så frågan är.. Vad ska man hitta på för roligt denna gång?
Så här har jag haft tidigare!


latte@home

2011-01-17 kl 22:22:42
Tog tummen ur och plockade fram min espressomaskin
som jag fick i studentpresent! Himla trevligt måste jag säga! 
Latten blev dock lite smaklös så de blir mer espresso och mindre mjölk nästa gång!
Så kära vänner, kom förbi på en slurk vettja!

Kanske är det dags för mig att baka bullar igen? Lite tilltugg är ju aldrig fel! :)

En kväll med Nina!

2011-01-16 kl 19:16:50




Det blev en kväll med Nina från Balder igår!
Lite förfest hos henne, lite förfest hos hennes syster och sedan utgång!
Vi gick på coverclub och jag måste säga att jag hade en trevlig kväll! :)
Var en riktig hårding med döskallar, yeah!:D

Söndag idag, ser framemot en ny härlig vecka!













Vilka fynd!

2011-01-15 kl 02:04:33

Jag ä l s k a r Indiska.
Måste ju vara visa vilka fina saker jag hittade på deras superrea!
Tänk att billiga vackra ting kan göra en så nöjd i kropp och själ. Konstigt det där!


Freeeedag!!

2011-01-14 kl 15:20:15


Fy fan för prylar!

2011-01-12 kl 20:37:17

Visst, det är ju helt underbart att man har ett stort förråd nere i källaren dit man kan dumpa saker! Men seriöst, hur mycket saker finns det att dumpa egentligen?

Nu har projekt - åsas förråd dragit igång och ikväll har jag konkat fulla lådor för att rensa ordentligt! Kasta/Spara/Sälja.

Det jag blir mest förvånad över är alla dessa små porslinsfigurer som jag har en miljon av OCH som jag desstuom har sparat på , flytt efter flytt! Många lådor jag har tittat i under kvällen har exakt samma innehåll från den gamla goda tiden då jag bodde på vallmovägen. Är det inte lite roligt?

Första helgen i februari (om jag inte minns helt galet) har fina Cilla bokat loppisbord på Nolia! Undrar vad man kan sälja egentligen? Jag tar väl med mig all skit och resten får jag väl slänga om inte annat! Hejja!

När min rensning är klar ska det lånas bil och slängas en miljon kartonger och annat kraffs! Jag får panik över detta. Det måste bara göras! Tänk om jag skulle få för mig att flytta, då är förrådet det sista jag vill tänka på! Jag vill inte bli en sån där som man ser på tv. Ni vet.

Tog tummen ur och la ut min första annons på blocket ikväll också! Jag är impad av blocket faktiskt. 20 minuter tog det innan en bokhylla blev såld, hoppas nu bara att han kommer och hämtar den imorgon, som han sa!

Omg, jag är bara 22! När har jag hunnit samla på mig allt?
Tror det är dags för lillÅsa att äta middag och lugna ner sig. Oj, är klockan tjugo i nio?


2011-01-11 kl 01:23:31


Världens längsta vecka?

2011-01-09 kl 22:27:48

Herregud! Jag kan bara inte förstå hur lång denna vecka har vart!
Har verkligen hänt sjukt mycket bara på några dagar och jag får det inte riktigt att gå ihop!
Jaja, jag ser framemot veckan som kommer, bara för att det ska bli mer som vanligt.

Lite om vad som har hänt i helgen då..
På fredagen blev det fika med Nina, Cilla & Tomas, härligt värre! Finns inget bättre än att umgås med människor man tycker om! Sedan blev det jobb, med självaste Karlsson faktiskt! Hur kul som helst eftersom vi bara jobbar tillsammans på måndagar annars! Efter jobbet blev det utgång med Cilla och Tomas och vi hade lugnt sagt en GALEN kväll! Haha, kommer att bli grymt nu när Tomas flyttar till stan! Så fredagen var väl perfekt! Annat kan man ju inte säga!

Lördagen var dock väldigt ospeciell. Klev upp, jobbade, gick hem!

Och idag har jag pysslat med hemmet, plockat bort julen och städat. Skönt att ha det gjort!
Nu efterlyser jag bara hjälp med att plocka ner min tvhylla, sätta upp tvn på väggen och sätta upp en hylla ovanför tvn. Kommer nog att bli riktigt bra tror jag :) Har även fått hem min "syskontavla" som jag beställde på nyårsnatten ;) Tänkte att det var lika bra att göra det på en gång annars skulle det aldrig bli gjort. Jag är glad att jag tänkte så :) Smäller upp en riktigt värdelös webcam bild så ni ungefär kan förstå vad bra den gör sig på väggen. Mina fina fina syskon!

Magen kurrar så det är nog dags för en macka! Men tyvärr är jag inte ett dugg trött. Hur ska jag ta mig upp till jobbet imorgon?


"några bilder från kallas, baby"

2011-01-09 kl 21:57:45


En otroligt festlig fest från i onsdags med baldergänget! Det måste vi snart göra om!


Vilken fest!

2011-01-07 kl 01:13:59
jajjemen! Igår var det dags för personalfest! Jag och Josefine hade ordnat ett hejdundrande kalas måste jag säga! Vi började med att testa på curling! Oj så roligt det var även om jag inte fick in en enda sten i boet. Det var riktigt svårt och mitt högra knä är helt blått nu! Haha, det där måste jag göra igen! :)

Efter curlingen var det dags för party party! Vi gick till Josefine & Alexander och kalasade! De flesta hade med sig sina respektive och det var superkul! Tomas och Cilla var mina respektive för kvällen. Vi 3 måste ha ett väldigt roligt förhållande som någon sa :) Vi hade hur mycket godis, chips, sprit, vin och annat gott som helst! Hade även beställt en ostbricka. Det blev en galen kväll och det var väl kanske inte så konstigt. Klockan 4 åkte jag hem :) Vilket härligt baldergäng vi är! Tack för en supertrevlig kväll! Tyvärr var jag dålig med kameran men några bilder ska jag nog kunna skrapa fram tills någon annan dag!

Idag har jag legat i soffan till kl 18 och tänkt på tråkiga saker. Men när jag var klar med det kom Tomas & Cilla och plockade upp mig! Det blev burgare på mc donalds och sedan kaffemys hos Nina & Stefan! Jag har ätit 4 burgare sedan i söndags. Haha, rekord för lilla mig!

Jag håller på att pyssla här hemma, försöker som vanligt få någon ordning på alla tusen saker och nu tror jag faktiskt att jag är på god väg :)

I helgen blir det jobb men förhoppningsvis ska man väl kunna trycka in något annat kul också!

See you later alligator, don't forget the toilet paper! Höhö

En ledig dag!

2011-01-04 kl 23:44:23
Hejsan svejsan!
Tog ledigt ikväll för att hinna fixa inför morgondagens fest tillsammans med Josefine!
Vi drog till the big coop och handlade mängder med chips, godis & läsk!

Och på tal om läsk. Jag tänker på Karrå varje gång jag säger/skriver/tänker ordet L Ä S K. Saken är den att Karrå sa aldrig dricka, hon sa alltid läsk och jag sa aldrig läsk men alltid dricka. Jag tyckte det var så himla roligt varje gång hon sa läsk. Och hör nu, nu säger jag läsk. Läsk läsk läsk. Ju mer man tänker ordet läsk desto konstigare ser det ju faktiskt ut. Läsk läsk läsk. Stavas det verkligen så? Oh my, vad snubblade jag in på här? Så tokigt det kan bli.

För att återgå till min dag.. Efter storhandlingen blev det finmiddag på restaurang! Självaste Max! Väldigt gott! Och sedan en sväng på balder för att hämta andra saker vi skulle kunna tänka oss behöva imorgon! Det blev mycket prat och skratt hemma hos Josefine och sedan insåg jag att det var dags att pallra mig iväg till balder för att stänga.

Och nu är jag säker på att det spökar på mitt jobb! Jag har aldrig haft så bråttom därifrån som ikväll! Haha, jag måste ha sett rätt rolig ut faktiskt!

Så! Nu är jag lite trötter och det känns bra! Förhoppningsvis ska jag kunna somna i normal tid ikväll!
Puss och kram!

Ps.
Tilly! Ska vi testa din julklapp på torsdag? Du kan väl fråga mamma och pappa om det!

ps.2
Personalfest imorgon, sa jag det? Tjoho!

Jag gillar citat.

2011-01-04 kl 01:45:58

 


Min söndag!

2011-01-02 kl 23:07:57

Jag har världens bästa pappa! Han körde mig till Umeå idag! Helt otroligt :)
Det var skönt att komma hem till min fina fina lägenhet! Synd bara att jag möttes av en konstig doft, det visade sig att mina mandariner hade bytt färg, om ni förstår vad jag menar ;)

Jag och pappsen åkte till maxi och jag köpte massa gott att stoppa i kylen! Jag köpte dessutom en sen julklapp till mig själv.. Längtar efter att krypa ner i sängen nu och öppna boken Elsas värld. Oh så spännande!! Men jag ska vänta ett tag till, så att jag hinner bli riktigt trött, så att jag kanske kan få någon ordning på dygnet!

Håller på att försöka få någon ordning här hemma! Det är svårt och jobbigt och jag har inte tillräckligt med tålamod! Hamnade istället framför en sjukt rolig film på trean! Eller, ska jag säga s j u k & r o l i g? :D

Hittade en underbar bild på Jennis blogg som jag bara ÄLSKAR från nyårsafton! Är den inte helt fantastisk? Hoppas att det är okej att jag stal den från dig, bruden!


Älskade Sanna, hoppas att du har haft en underbar födelsedag!


Hipp hipp HURRA!

2011-01-02 kl 12:29:46


Nattsnack

2011-01-02 kl 02:42:07


Sista natten i Dorotea för denna gång! Jag har verkligen lyckats tokvända på
dygnet och det känns ju lite gruvsamt med tanke på at vardagen snart sätter igång!
Veckan som kommer räknas inte, då jobbar jag ändå bara kväll. Men veckan därpå! Uch.

Jag som har haft hemlängtan, men nu skulle jag likagärna kunna stanna några dagar till.

Jag hade supertrevligt på Lindas 30års kalas igår! Lite för trevligt efter 12slaget kanske?;)
Vi dansade och drack vin och hade väldigt väldigt roligt! Tack älskade Linda för att du
fixade en fantastisk sista kväll på 2010!

Idag var jag på MB en sväng, tittade på när de andra städade och mös lite med Tilly!
Ikväll var vi till Måntorp för att fira Sanna som fyller 5 år imorgon! Mina små barn som
blir så stora! Det var full fart på både Sanna och Rasmus trots att klockan var mycket!
Jag önskar verkligen att jag kunde få mer familj i vardagen!
Det var därför jag köpte en webcam till Tilly i julklapp, det måste vi ju testa till veckan :)

Imorgon bär det iväg till stan igen och jag som inte har hunnit det jag hade tänkt.
Jag som ville träffa Karrå flera gånger! Och Carro såklart! Och Sara!
Tiden bara springer iväg och när man blir dyngförkyld känns vila mer lockande!

Nu ska jag blunda och hoppas på lite sömn :) God natt och kram banan


1/1-11

2011-01-01 kl 23:51:03