Ett litet söndagsinlägg!

2011-10-16 kl 22:53:24
Vilken otroligt trevlig helg jag har haft!
Det började med vin på pipes tillsammans med några goa människor från operan i fredags efter jobbet, Tomas dök även upp lite senare!
Lördagen startade med gofika på NK tillsammans med Tomas sedan blev det en liten oplanerad tur förbi frisören. Det var ju på tiden, risbusken är borta! SKÖNT! Eftersom jag brände så mycket pengar på håret passade jag på att köpa en ny plattång också, det blev en sån dag, en dyr dag helt enkelt!
På kvällen hängde jag med EmmaStina till en supertrevlig förfest tillsammans med hennes vänner! Ett "ölspel" senare drog vi till allstar och även där hade jag det sjukt trevligt :)
Och idag är det söndag! När jag äntligen tog mig upp ur sängen mötte jag upp Tomas på stan för lite "frukost" på mcdonalds och senare även söndagsmiddag hos honom. Det bjöds på ren, jajjemen! Fina saker! Lagom till efterrätten tittade Anna föbi! Hur trevlig som helst, inte ofta jag träffar henne!
Självklart har jag tokat till det lite också i helgen! Det verkar ju vara lite av min grej! Så fort jag får lugn och ro i själen (som jag verkligen vill ha) då ska jag hitta på dumsaker.Men alltid ska man väl ha någon förändring att sträva efter här i livet. Men det var då faaan och jävlar vilken dumjävel du är säger jag till mig själv, suckar lite, stryker mig på axeln och sedan skrattar jag lite. Allt som kan ge lite extra krydda i boken om mitt liv det är bra skit.
Sist men absolut inte minst så slänger jag in en bild på mig själv med anledning av mitt mycket kortare och mörkare hår. Puss och kram /Åsa

Jag har världens bästa vänner!

2011-10-05 kl 14:04:57
Jag vill berätta lite om helgen, världens bästa helg!
I fredags när jag äntligen kom hem från jobbet väntade Karrå & Leah på mig utanför!
Samtidigt kom mor, far & Isa förbi med presenter och tårta! :) Det blev verkligen fullt hus på utmarken kan man säga! Vi fikade och pratade och hade såå mysigt!
När familjen åkte iväg tog jag, Karrå & Leah bilen och åkte iväg till Maxi för att handla lite sedan blev det en promenad till max för att trycka i oss hamburgare på vägen hem! Sedan slocknade vi!
På lördagen mötte vi upp Nina, Stefan & Cilla för att få oss lite mat i magen på Costas! Och efter det gjorde vi stan och hittade både Tomas och Liza! Tomas tog med Leah på en promenad medan vi brudar sprang runt och provade skor :) Där vid 16 tiden gjorde fötterna ont så vi gick hem igen och packade in oss i bilen för att åka till Karrås mammas kompis som hade 7 st underbart söta 5 veckors "puppisar". Det var svårt att slita sig där ifrån, det kan jag lova!
Eftersom vi ändå var så nära Nina passade vi på att käka pizza tillsammans för att sedan åka hem till henne och klappa katterna och fika lite! Det var såå mysigt! Sedan var det dags att åka hem å lilla Leah fick sova!
På söndagen promenerade vi iväg till Tomas för att fika! Nina, Stefan, Cilla & Emil kom också förbi! Och sedan kom Petra förbi och det blev det en härlig söndagsmiddag !
Jag känner mig så glad efter denna helg! Jag har världens bästa vänner, hur kan jag ha haft sån tur? Det var så otroligt härligt att kunna umgås samtidigt med alla! Jag älskar er så! Och lilla Leah, hon är helt fantastisk!♥