hemma från jobbet.

2010-06-30 kl 13:35:26
Blev sjuker igår men redan idag känns det bättre så hoppas hoppas hoppas att det bara är en liten snabbsjuka.

På midsommar hakade jag på Cilla och njöt av fint väder, god mat och vin. Det blev även en sväng förbi vita björn där vi drack kaffekarlsson!

På lördagmorgon åkte jag hem till dorro och mös med familjen, åt god mat och fikade tills jag mådde illa! Det var himla mysigt! Åkte tillbaka till stan på söndagkväll och nu sitter jag här och ungefär ruttnar bort i soffan. Måste ut och få mig lite luft!

I helgen har jag tokroliga planer både fredag och lördag! Så det är bara att hålla tummarna för fint väder och en pigg åsa! Kram på er

Världens finaste Cilla på midsommar!


Jag, Linda och Tilly på promenad


Coola Tilly på sin rosa cykel!

nuhardethäntmycket!

2010-06-25 kl 01:23:20
Hallå :) Nu är det dags att berätta vad som har hänt sedan sist känner jag.

I fredags fick jag besök av min goa vän Sara! Herregud, det var ju inte igår om jag säger så! Inte i förrgår heller för den delen. Oj så trevligt det var! Det blev film, godis och vin på kvällen och en massa surr såklart! Hade ju en hel del att ta igen men vid halv två somnade vi. På lördagen gjorde vi stan (jag råkade köpa ett par skor, oops) men kl 16 var det dags för mig att jobba. Var ungefär helt slut när jag kom hem från jobbet. Så ja, det blev ändå en himla lugn helg! Och superrmysig såklart!

På tisdagkväll kom lillIsa och hennes vän Eva och sov över hos mig, det var mysigt :) Igår blev det lunch i parken, och gofika på NK tillsammans med i & e och sedan jobbade jag kväll.

Attans, min tumme är ju inte bra alltså så igår for jag till läkarn och fick nån himla spruta som inte alls var särskilt smärtfri, och såklart en ny tid idag för att göra en ny skena som jag måste ha fram till min semester. Det känns ju SKIT. Jo, faktist. Det känns lite deppigt också för den delen! Det som känns mest deppigt är att jag gärna vill ha min fina nya klocka på vänster hand, men det är ju himla svårt nu :P

Men nu ska vi inte vara deppiga! Nu är jag ledig tre dagar! Jobbar nästa vecka sedan blir det festligheter hela helgen. Jobbar veckan därpå och sedan är det semester! Tjoho! jag lääääääääängtar!

Nu ska jag sova och sova och sova. På soffan. Jag har sovit på soffan hela veckan tror jag. Konstigt. Inatt blir det bara för att jag inte orkar bädda sängen. så kan det vara! Ha en härlig midsommar kära ni!


Jag saknar familjen. Jag tänker ofta på hur mycket jag missar eftersom jag bor här och dom bor där.
Sanna och Rasmus träffar jag aldrig känns det som, det är riktigt tråkigt. När ni blir stora nog, mina små troll, då ska vi ut på äventyr tillsammans! Jag tänker på er varje dag ♥



Hejhej :)

2010-06-17 kl 21:51:38

Har haft en helskön dag, och vilket väder! :)

Vaknade 12 (haha) och det blev lunch på stan med Josefine, myyyyyyyysigt! Sedan slösade jag pengar, massa pengar! Köpte lite blommor till ballkongen, ett sommarfint linne, superskön sportbh och en vit klocka från jetset.

Även träning kan jag bocka av från dagens attgöralista.


Hm, nu till något annat. Jag har ju ett ganska stort kök och vill göra lite förändringar där! Mitt köksbord är alldeles för litet för köket så jag vill köpa ett nytt. Tusan att jag inte köpte ett jag hittade på blocket för 100 kr.. Jag ska måla en fondvägg, frågan är bara vilken färg!? Ville ju tapetsera men det fick jag inte :( Så hörrni, vilken färg tror ni?

Nej, dags att tänka på att det är en dag imorn oxå!


Torsdag blir en bra dag!

2010-06-16 kl 22:48:46
Jobbade dubbelpass idag, det gick bra eftersom... Jag är ledig imorn :) Oh så skönt! Det känns lite spännande att vara ledig på en helt vanlig vardag! Haha! Jag har gjort upp massa planer för en perfekt ledig dag!

Kliva upp så där halvtidigt (8-9) och äta en riktigt god frukost framför tvn och bara njuta över att inte behöva fara på jobbet! (Okej, jag kommer nog inte att ta mig upp eftersom jag vet att jag inte behöver..)

Fara på gymmet vid kl 10 och bli starkare, smalare och snyggare än någonsin.

Känner för att luncha på stan! Någon som vill hänga med?

Shoppa lite, det vore ju trevligt!

Fara hem och ta en liten tupplur.

Träffa Nina? Visst var det imorgon du skulle komma tillbaka till stan?

Oj vad trevligt det kommer att bli. En fantastisk dag.


full fart mot helgen?

2010-06-14 kl 20:46:38
Men tja! Det som ändå måste vara roligast med mitt liv är att det alltid är helg! Veckorna går så sjukt fort! Det gillar jag :) Blev en runda med Josefine på Tc i lördags! Att jag aldrig får nog?! :)

Idag var det tungt att kliva upp, sov nog inte så mycket inatt men så kan det ju vara när man vänder på dygnet så fort man får möjlighet! Tror det bara är 9 luncher kvar nu sedan ska jag leva "nattugglelivet" resten av sommaren!

For och tränade efter jobbet och är fortfarande typ helt slut! Step up så klart och det blir jobbigare för varje gång! Borde det inte vara tvärtom? Nej, det borde det inte!

Börjar längta sjukt mycket efter mitt sommarlov nu! Längtar så klart till Turkiet! En hel vecka med mina godingar, va? Kan ju inte bli bättre :) Det är verkligen inte länge kvar nu!!

Nej, dags att sussa! Har några timmar att ta igen! Hoppas ni mår bra!




Livet är galet!

2010-06-12 kl 20:49:25
Ojojoj, igår var en spännande kväll! Jag blev bjuden på grillat hos Cilla (lovar att jag ska bjuda igen snaaart) sedan drog jag och josefine på allstar och dansade i en evighet! Haha, det var galet roligt :P Sedan att jag sov till 16 idag, helt utslagen var väl mindre kul ;)

Har tokstorstädat lyan, såg ju på riktigt ut som skit! Nu ser det lite bättre ut iaf :) Blev middag på balder och nu sitter jag och väntar på min älskade Jos så jag antar att det blir en till galen natt i sommarstaden!

Vet ni hur kul det är? Livet alltså! Livet är kuuuul!

En helg i dorotea!

2010-06-06 kl 22:49:24
Åh så härlig helg jag har haft :)

Kom till Dorotea igår och ganska direkt blev det fika på görans med bästa Karrå och hennes underbara Leah! Jag älskar att umgås med Karrå! Vi har alltid så himla mysigt tillsammans! Men alldeles för lite tid tillsammans..

Efter Karråtime åkte jag raka vägen till Linda, Tore och Tilly! Tilly går för fullt och snackar och får en att asgarva! Hon är helt underbar :) Linda och Tore bjöd på värsta middagen i deras fina hus (ojoj, verkligen fint!) och vi var kvar där hela kvällen och hade jättemysigt!

Idag har jag hälsat på Nadja och hennes underbara barn! Var första gången jag träffade lilla sessan Wilja och hon är så söt :) Och Enzo.. Jag har sagt det förr men han är ett riktigt charmtroll! Det blev snack om livet, mys med Wilja, lek med Enzo, promenad och glass! Tack för idag :)

Fick pussar och kramar av Tilly innan jag åkte tillbaka till stan så nu ska jag nog klara mig ett litet tag!






En fantastisk kväll!

2010-06-02 kl 23:19:07
Jag gillar när vanliga dagar blir något extra! Det räcker med lite härligt sällskap, eller bara känslan av att man har gjort någonting bra (tex gått ut med soporna. hmz.) Men ikväll har vart något alldeles extra eftersom jag har fått hänga med världens bästa cecilia och josefine! Vi käkade middag på Allstars uteservering och sedan gick vi på bio, sex and the city 2! Mycket mysig film, I love love LOVE sex and the city, jag bara gör det!  Sedan kan man ju inte klaga på att min biobiljett bara kostade 15 kr eftersom jag hittade ett presentkort i plånkan! Se där, kanske var min lyckodag! Attans att jag inte köpte en trisslott och blev jäkligt rik på köpet. En annan dag!

Att veta att jag ska få tillbringa en hel vecka tillsammans med dessa mysiga flickor i Turkiet i sommar, det gör att jag blir alldeles pirrig i magen! Kommer att bli heeeeeeelt crazy!

Torsdag imorgon! En dag närmare helgen! Jag vet! Bara det är helt crazy :)