Att göra av med pengar!

2010-09-21 kl 23:48:07

Jag behöver verkligen en ny garderob!
Ni vet hur det är, garderoben svämmar över med kläder men
det är inte mycket däri som man använder.
Jag har inte hittat direkt nånting på stan på ett bra tag nu
(eller så är det bara det att jag är lite snål ibland?!)
Men nu äntligen har det släppt! Jag känner lite att det bara är att fortsätta handla medan jag fortfarande hittar något :P Det jag behöver nu är nya svarta byxor (att jobba i) och nya jeans (alla mina miljoner jeans är för stora, hör och häpna! Att leva på fil kanske har sina fördelar) och kanske några nya koftor. Tänkte visa mina senaste kap!
Kan ju vara kul för familjen där hemma tänkte jag!



Här ser ni alltså lite nya underkläder från twilfit!
Har länge tänkt köpa en ny axelbandslös bh men har inte riktigt hittat någon som känns bra! Men nu! Det blev en från calvin klein, lite dyrare men mycket bättre! Dom här även 3 trosor för 149 kr och jag tycker att dessa är såå söta! På twilfit får man även grymt bra hjälp! Det är min favvobutik när det kommer till underkläder!

Lite nya smycket från only!
 På only har dom personal som har förmågan att alltid lura på en lite mer än
vad man hade tänkt sig, men idag gjorde det ingenting :)

Supersöta necessärer från åhléns!
Hade spanat in dessa rätt länge men i torsdags kunde jag inte låta bli!
En för smink och en för lite större saker! Jag blir lixom glad av att titta på dom!

Kilklackisar från skopunkten!
Riktigt snygga, jag blir lång som fan i dom men kan ändå gå i dom! Otroligt!

Tjocka leggings från HM!
Kunde inte låta bli efter att ha lånat lillsyrrans i helgen!
Är långa guldiga dragkedjor längs benen. Jäkulst sköna!

Knallrosa tröja från JC!
Behövdes för att pigga upp min svarta garderob!
Hur mysig som helst och håller rumpan varm!


Jisses vilket blogginlägg! Det trodde jag inte om mig själv.


Vecka 38!

2010-09-21 kl 00:09:19
Tänka sig att vi har den 20 september idag!
Tiden bara flyyyyger iväg! Ju äldre man blir, ju fortare går det!
Så är det ju verkligen, och ändå är jag bara 22!

Förra veckan hade jag en riktigt bra vecka! Fullt upp varje dag, det är ju så det ska vara!
Har börjat bli lite leds på att bara sitta i soffan för mig själv.
Men det blir ju faktiskt vad man gör det till! ;) Så skyll dig själv Åsis!

Förra veckan sa jag.. På måndag blev det storbak för hela slanten! Man kan med andra ord säga att jag tok "bakoskulden" från mitt kök! Jodå, jag bakade bullar, himla goda banankakor och en tårta såklart! Efter det var jag helt slut kan jag lova och somnade som en stock! 

På tisdag var det dags för min födelsedag! Jag hade gruvat lite inför denna dag eftersom det blev min första födelsedag utan family. Men tänka sig att det gick hur bra som helst ändå! :) Jag hade en fantastisk dag! Möttes av söta blommor och en liten present på jobbet! Lite senare hade turkarna styrt upp en kaka med ljus på! När jag kommer hem möttes jag av ett födelsedagskort hemifrån, en present från tokHelena (en kollega från balder) och några minuter senare kom en gubbe med blommor till mig! Familjen ringde mig och Isa sjöng och spelade en låt som hon har gjort bara till mig! Jag var tvungen att sätta mig en stund eftersom jag blev så rörd över vilka fantastiska människor jag har runt om mig. Lite senare kom bästa Cilla och Nina på fika och senare dök även Anders upp (en kollega från operan). Det blev verkligen en bra födelsedag!


På onsdagen hade jag och Josefine bestämt att det var dags att rensa gärnet i "pizzerian" på balder. Marcus fixade ett släp och jäklar vad vi slängde! Och vi hade sjukt kul på köpet ;) Som tack bjöd Marcus oss på middag på balder och efter det drog vi raggen till Stöcke för att kika på lilla Helmer som just kommit till världen! Vilken sötnos, man minns ju aldrig att dom kan vara så små :)

På torsdagen somnade jag som en stock på soffan och sov bort hela kvällen. Vaknade vid 23 och började städa lite samt packa ihop lite saker inför helgen. Jag tog en dusch och somnade om. Sedan upplevde jag den värsta drömmen i hela mitt liv! Nu har jag tjatat om denna dröm för alla men jag måste bara skriva ner den! Det måste vara en dröm och jag antar att jag sover hela tiden, men detta är hur jag uppfattar det och minns det.

Jag vaknar av att någon sätter nyckeln i min dörr, vrider om och kliver in i min lägenhet.
Jag tänker att det måste vara grannen eftersom det är ganska lyhört i vårat hus. Jag somnar om.
En stund senare vaknar jag av att någon sätter sig i min säng och lixom gungar lite. Jag blir livrädd, verkligen livrädd och vågar varken röra på mig eller andas. Jag känner hur någon lägger sig i min säng! Någon lägger sig i min säng!!! Jag har aldrig vart så rädd i hela mitt liv och jag vågar verkligen inte vända mig om för att se vem/vad det är.

När jag vaknar på fredagmorgon och kommer på vad jag har upplevt under natten börjar tårarna spruta och jag har aldrig kännt mig så otrygg som då. Jag är en tjej som drömmer väldigt mycket och väldigt brutalt så jag har lärt mig att hantera mina drömmar bra. Men denna kan jag verkligen inte släppa. Det är det värsta jag vart med om.

Herregud, jag som bara skulle skriva lite.. Jaja, det är bara att fortsätta :)

På fredagen efter jobbet for jag och Cilla för att förtidsrösta och sedan åkte vi hem till Dorotea! Väl hemma var jag inte till så mycket nytta eftersom jag somnade som en stock (igen) på soffan :P
På lördagen blev det lite bak och fix inför mitt "födelsedagskalas". Oj vad vi fikade och mös! Männen i familjen var på älgjakt (förutom tore då som är i USA, inga kommentarer, ingen avundsjuka) så det var Isa, Mamma, Linda, Tilly, moster Kicki och kusin Moa som var på plats! Lite senare kom även Rasmus förbi :) Typiskt var ju att precis när Jenni och Sanna kom gatt jag fara iväg... :/
...Fara iväg hem till Karrå som hade ordnat en riktig tjejkväll med gomiddag, bastu och badtunna! Och oj så himla trevligt vi hade! Tack för en underbar afton ute i skogen! Ett underbart minne!
På söndagen blev det en snabbis förbi Nadja och hennes små gobarn, oj så söta dom är! Och senare en snabbis förbi Linda & Tilly innan det var dags att åka tillbaka till stan.

Ja kära vänner, när jag väl skriver då skriver jag verkligen ;)

Ett perfekt slut på denna dag!

2010-09-08 kl 22:34:40
Sitter med en kopp te och en lindt chokladkaka och njuter av livet!
Har precis kommit hem från en härlig kvällspromenad! Vilket skönt väder det är!

Det blev väl inte riktigt som jag hade tänk mig idag :P Somnade väldigt sent inatt pga att jag har himla ont i halsen! Attans! Blev en lunch på balder och sedan lite städning här hemma. Så kan det gå :) Träffen med Tomas blev framskjuten igen! Är det inte pga barn så är det pga sjukdom! Och pga sjukdom jobbar jag lunch imorgon! Hoppas att Josefina kryar på sig fort! puss!

Har spanat in en par snygga dojjor på skopunkten, tror jag måste köpa dom imorn! Nu har jag ju slängt några par så att jag ska få plats med nya ;)




En fika med Nina!

2010-09-08 kl 00:07:52

Yes, idag blev det en fika på NK med bästa Nina! Vad mysigt det var! Nina har ju vart borta i värmen en vecka så det är klart vi hade en del att snacka om! Vet ni hur kul det är att sitta vid ett fönsterbord uppe på NK och bara titta på folk, jag hade nog kunnat sitta där hela dagen! Det kanske ska bli mitt nya stora intresse! Tack för idag Nina!

Annars har det väl inte hänt något speciellt. Karrå ringde idag och det var såklart superkul :) Vi lever i våra helt olika världar och njuter av att höra om varandras, det är härligt!

Imorgon är jag nästanledig. Antingen så jobbar man, är ledig eller nästanledig. Nästanledig innebär att man får fara och låsa på jobbet på kvällen. Men det går väl bra! Förhoppningsvis får jag antligen träffa "Tomas från spanjorsland" imorn! Shit, det var en evighet sedan och snacka om att jag saknar den killen!

Annars önskar jag mig en perfekt dag och den ska innehålla följande..
♦ Kliva upp vid 8-9 och börja dagen med en härlig morgonpromenad!
Baka en del, kanske bullar, mormors banankaka och något chokladaktigt. Vore trevligt att ha något i frysen.
♦ Höststäda lyan, kanske köpa något fint, höstaktigt att sätta/lägga/ställa på något ställe.

Oj, snacka om att jag har stora planer. Haha, drömma kan man ju!
Nu är klockan mycket, kanske dags att sova om jag nu ska orka med allt det där imorn. (haha, drömma kan man ju igen!)

Puss och kram


En underbar helg!

2010-09-05 kl 16:16:57
Hallå!
Vilken härlig ledig helg jag har haft! I fredags blev det till att städa, tvätta och bara vila framför tvn. Även om jag är en riktig partybrud som inte vill sitta hemma ensam en fredagskväll så måste jag erkänna att det faktist var rätt skönt ändå :P Igår blev det en riktigt mysig dag tillsammans med bästa Cilla! Vi käkade lunch på costas och försökte sedan bränna massa pengar, men det gick ju inte så bra! Det är ju så typiskt det där, när jag verkligen vill och behöver shoppa så hittar jag ingenting! Kvällen blev ju superkul! Efter lite vila och ett besök av Linda J och hennes kille så mötte jag upp Cilla på balder för lite vin och mat och sedan drog vi vidare till allstar! Vi var båda lite seg i starten men där mot slutet var vi verkligen på g. Haha, jag tror inte jag säger mer än så! Det blev ännu en galen natt i umeå! Tack Cilla för en superhärlig dag!

Idag är det alltså söndag! Jag känner mig utvilad och redo för en ny arbetsvecka! Eller? Jag känner mig lite leds på balder just nu men det är väl bara för att det har vart så himla mycket extra att göra, och tänka på! Åh, det är så mycket jag vill komma igång med! Jag vill börja träna som jag gjorde förut men jag är alldeles för lat! Jag vill börja baka, laga annan middag än fil och blodpudding och skriva dagbok. Jag måste börja ta tag i livet igen! Snart fyller jag 22, jag får väl se det som en nystart! :)