wow! Semester :)

2010-07-08 kl 01:08:21
Yes, eftersom jag blev så lat så passade jag på, när jag ändå fick chansen, att gå på semester IDAG! Yeay!

Första semester dagen har vart lugn och fin. Blev fika och sol i parken några timmar med en kompis, sedan lyxade jag till det lite extra och köpte mig nya underkläder på twilfit! Och en klänning på hm.. herregud! Måste börja hålla lite hårdare i plånkan... Till hösten!

Ikväll har jag tokstorstädat lyan så den ska riktigt fin när jag åker till Dorro, och fin när mamma och pappa kommer imorn ;) Åker alltså till Dorotea på fredag och stannar typ en vecka! Sedan tillbaka till stan några dagar innan jag och mina brudar åker till turkiet! Tjoho! Bara två veckor kvar nu, börjar längta lite även om det känns himla lång bort, känns som 2 år och inte 2 veckor om jag säger så! Japp, det var mina semesterplaner!

I helgen hade jag det helt underbart! Ni vet när man bara tänker att "jag måste drömma, jag kan inte ha det så här bra på riktigt". I fredags åkte jag och josefine till Frida och Urban, och JÄKLAR vilket hus!!! oh my. Där bjöds det på himla goda drinkar, gott vin och underbar middag! Ja, det är ju bara för mig att bjuda tillbaka! :) Sedan blev det allstar men det var inte alls som det brukar på fredagar, men trevligt ändå såklart :) TACK!

På lördagen var det ju bara att göra sig iordning för att fara på Linns möhippa! Det var helt otroligt mysigt, vi satt i ett litet partytält nere vid älven i 5 timmar och bara hade det hur bra som helst. Det blev ostprovning med vin och det var bara... Fantastiskt!  Kvällen avslutades för mig med tokdans på rex med cilla och josefine. Lite uppvärmning inför vad som komma skall, om jag säger så ;)

Jag hade världens bästa helg, så sjukt kul att jag var utan röst på söndagen, men det var de värt! Och det bästa av allt är att det var första helgen i juli! Sommaren har bara börjat! (jag försöker dämpa min ångest över att vintern snart är här igen:P)

Lägg märke till mina nya naglar och min nya fina klocka! Resten är bara bonus! Kram