HALLÅ BLOGGEN!

2011-08-31 kl 01:29:55
Tänkte bara kika in, säga hej och kolla läget!
Klockan har nästa precis gått över till sista dagen i augusti.
Sommaren är slut och hösten har verkligen börjat visa sig!
Och det känns bra!
Jag tycker om hösten, det känns så friskt och skönt och man blir alltid lika peppad på en riktig nystart! Sen att det aldrig brukar bli en nystart, det mesta rullar på som vanligt.. Ja, det är en annan sak!
Jag måste säga att jag har haft en superhärlig och rolig sommar! Jag var ledig hela 5 veckor (!!) men tiden gick som vanligt alldeles för fort!
Jag åkte hem i helgen och hade en riktig familjehelg! Det var toppen och allt kändes så fint när jag satte mig på bussen tillbaka till stan igår! Jag fick äntligen träffa Sanna & Rasmus vilket var allt för längesedan! Jag trodde väl att dom hade glömt bort mig men blev så glad när jag insåg att det inte var så :) Dom har blivit så stora och fina! Ja, fina har dom ju alltid vart :) Det blev utomhusbio på lördagskvällen med mamma och pappa, mina systrar, Tilly och Tore! Oj så mysigt det var! Och jag fick tillochmed träffa min farmor och min faster! Det är alldeles för sällan! En riktig myshelg och det behövde jag! Som jag älskar min familj där hemma!
Vad roligt det är att skriva, tänk om det kunde bli lite mer av det :)... Kram på er!