Tokigt!

2011-03-02 kl 19:41:12
Har jobbat 11-18,30 idag på balder, skyndade mig sedan iväg till operan för att jobba där! Men då var det ändrade planer och jag behövdes inte! Tokigt! Så nu är jag hemma, är trött som bara den men tror jag ska ta mig en promenad.. Eller? Ska jag gå och lägga mig?

Fan att man aldrig får ordning på det här med träningen.. Jag blir så trött på mig själv!

Imorgon blir det iaf lunch på balder och kväll på operan! Jag tänkte så här, förra månadens jobb på operan betalar min flygbiljett till stockholm och denna månads jobb där betalar hotellet. Smart med tanke på att det inte behövs så många timmar och att det bara är roligt att vara där!

Nu har jag bestämt mig. Jag tar en dusch och går och lägger mig. Klockan är bara barnet men jag har några timmar att ta igen. Kanske orkar jag upp och träna imorgon innan jobbet då? Jo, drömma kan man ju.

Hej svejs!

att vara singel.

2011-03-02 kl 00:07:08

Det är ju inte bara ett år sedan jag flyttade till Haga.
Det är även ett år sedan jag lämnade ett förhållande.

Hittade en klockren text som Blondinbella har skrivit..

"Jag har liksom lärt mig hur den här singelvärden fungerar. Jag har fått uppleva några av de roligaste kvällar i mitt liv med mina tjejkompisar, fått tid att lägga all energi jag kan de på de som betyder mest, blivit utbjuden på många roliga dejter, känt pirret i magen, velat gå redan vid förrätten och ibland vaknat upp hos personen och tagit mina kläder och smitit innan personen vaknat. Jag har byggt upp murar mot de killar jag träffat, inte för att jag inte gillar dom, utan för att se vilka som verkligen ger ett försök till att ta sig över. Jag har spelat och blivit spelad. Lärt mig nya regler. Jag har fått känna på ångesten en tisdagskväll när man hör sina egna tankar alldeles för högt för att det är för tyst i lägenheten, jag har lärt mig konsten att handla mat så att man slipper slänga hälften för att det hinner bli gammalt. Jag har tittat avundsjukt på kärleksfulla par som har gullat med varandra på stan, men känt frihet när jag packat väskan och rest precis vart jag vill för att jag kan. Jag har sluppit att sakna någon, ibland saknat någon att sakna. Någon som saknar mig. Men de bästa är att jag har börjat älska mig själv mer än tidigare och blivit kompis med mig själv. Det är det bästa."

Jag kunde nog inte ha sagt det bättre själv!


ett år på Haga!

2011-03-01 kl 23:59:45
Yes, nu har jag bott här ett år och det känns lika fantstiskt som det gjorde för precis ett år sedan!
Satt och kollade på bilder från hur det såg ut här när jag hade flyttat in! Det är ganska mycket som har hänt :) Jag slängde ihop ett kollage för att visa er!





Jet set x3

2011-03-01 kl 00:01:03

Jag vet inte riktigt vad som hände.
Jag älskar min svarta & vita klocka men har länge vart sugen på en riktig färgklick!
Jag ramlade in på ur & penn idag och såg att det var 100 kr rabatt.

Jag kommer ut med en påse.
Herregud! Nu får det vara nog!
Hur många klockor behöver man egentligen?

Ps. Den är väldigt rosa, på bilderna ser den nästan röd ut.