Klipp & klapp

2010-11-15 kl 22:47:07

Vilken härlig dag jag har haft! Har gjort så mycket och ändå ingenting, är det inte just dessa dagar som är de allra bästa?

Vaknade ganska tidigt och pysslade här hemma med lite av varje! Det blev en riktigt god lunch på balder och sedan gick jag och klippte mig! Det var verkligen på tiden! Nu är det så lent och skönt igen, mitt hår! :)
Har köpt 2 julklappar idag och dessutom har jag köpt min nyårsklänning! Vilken snygging! Den sitter riktigt bra och jag är glad att det gick så lätt att hitta den :)

Syrran ska ju ha sin 30års fest på nyårsafton och det kommer att bli såå trevligt :)

Ikväll har jag vart hos Nina på gofika! Renée kom också förbi, så himla mysigt vi hade det! Jag önskar man hade ork att umgås mer! Jobbet tar ju himla mycket energi från en, så är det ju!

Idag har jag börjat få adventslängtan! Längtar efter att göra julmys här hemma! Det blir ju min första jul på utmarksvägen :) Jag blir långledig där vid jul/nyår och jag längtar så himla mycket efter att få bara mysa med familjen i en hel vecka!

Idag känner jag mig så himla tillfreds med livet. Jag känner mig avslappnad och lugn, shit vilken skön känsla!


Imorgon blir det extra kul på jobbet :) Och på onsdag för den delen! Jag har väl bokat in närmare 680 gäster på två dagar och jag ser framemot att göra ett lysande jobb! Hell yea!

Puss och kram på er!


Jag är en sliten brud!

2010-11-10 kl 20:16:50
Man försöker och försöker men det går lixom bara åt skogen hela tiden!
Försöker få ordning på livet alltså.
Mitt vanliga problem är väl att orka med någonting annat än jobbet. Jag som hade bestämt mig! Jag måste tydligen göra det igen :) Men det är klart, svårt att orka med något när jag äter som en kratta! Klart man blir slö när man inte får i sig energi! Fan, jag skulle behöva nån som skakade om mig lite! Tänk om någon annan kunde ta tag i mitt liv! Hur bra vore inte det?

Sen blir jag alldeles virrig i skallen men det är ju mitt egna fel. Fy Å! Det är inte så lätt alla gånger att vara "vuxen".

Har suttit och rensat papper sedan jag kom hem från jobbet! Himla spännande! En miljon bankpapper efter att jag har bytt bank, spännande! Måste man verkligen spara sånt? Lönepapper och räkningar sedan innan sommaren! Varför stoppar man inte bara in i pärmen på en gång istället?

Jag är en fantastisk människa, men jag är så otroligt slarvig och stökig och allt. Saker, kläder, papper ÖVERALLT, all the time!! Jag blir tokig på mig själv!

Nu ska jag trippa iväg till balder och käka mig någon middag hade jag tänkt. Lovade M att jag skulle låsa ikväll så att han får vila! Jag skulle ha vilat istället :P

Jo, en sak till! Bumpy Ride med Mohombi, jag har skakat rumpa till den hela dagen! Grym! Jag tror jag fortsätter med det all night long!

Slö Söndag!

2010-11-07 kl 23:14:08
Uch, man mår ju inte bra av att ligga i soffan en hel dag!
Men på söndagar får man ju faktist göra det!

Så det är alltså var jag har gjort idag. Inte ett skit!
Annars har jag haft en bra vecka! Köpte mig en ny tvhylla från jysk så nu behöver jag bara en stark karl som kan hjälpa mig att plocka ner den jag har nu. Det blir fint, det tror jag verkligen :) Tack snälla C & P för hjälpen, guld värt! Blev extra jobb igår kväll men det gjorde mig inget, det var kul och full fart om man säger så :)


Ibland kan jag bara sitta och skratta åt mig själv,
över besluten jag tar och hur crazy allt blir!
Men så länge jag mår bra, eller hur? Visst är det så?

Nu ska jag nattinatta! Lunch på balder hela veckan! Vi hörs, puss!

Köket

2010-11-07 kl 16:50:53
När pappa tapetserade passade jag på att måla om i köket! Det var alldeles för vitt för min smak så jag smällde upp lite lilaaktig färg och mysigt blev det! Nu väntar jag bara på att den nya kökslampan ska komma!

Sovrummet

2010-11-07 kl 16:40:51
Köpte mig en ny säng! Det var verkligen på tiden! Det blev en Hilding från Hilding kan man säga! Det dyraste jag köpt men verkligen värt vartenda öre! Den nya är jäkligt maffig och jag känner mig verkligen som en prinsessa i den! Titta på minibilden från min förra säng så ser ni höjdskillnaden mot fönstret! Haha! I love it! Nu ska jag komma ihåg att önska mig nya sängkläder av tomten!


Hallen

2010-11-07 kl 16:16:35
Pappa kom ju hit förra helgen och fixade hemma hos mig! Så här blev det i hallen. Vita fina tapeter med olika löv som kommer fram i olika ljus. Himla mysigt! Trädet för att hänga jackorna på tycker jag är riktigt snyggt, även det lilla trädet för nycklar eller vad man nu känner för! Svart och vitt går hallen i, det enda som fattas nu är en stor & svart matta! Fint va?